Bestuur

Dit is de officiële site:

 

Vzw Folkloristische Paardenkoersen

Beste lezer,

 

Misschien is het wel de allereerste keer dat je onze website van het Feest van het paard bezoek. Wij wensen je dan ook in de eerste plaats heel veel leesplezier en vooral veel kijkgenot bij de vele foto’s uit het verleden.

 

Het bestuur heeft de voorbije jaren een traditie uitgebouwd die – echt waar – uniek is in ons land. Een fantastisch dorpsfeest voor paard, ruiter, supporters en toeschouwers die altijd heel talrijk op post zijn. Een eeuwenoude traditie die altijd gratis toegankelijk was en zal blijven.

 

Gelukkig kunnen we – om dat financiële plaatje in te vullen – rekenen op heel wat goed menende steunverleners en nog meer dorpsgenoten en andere sympathisanten die onze organisatie een heel goed hart toedragen. Ook dit jaar zullen we er weer een daverend feest van maken.

Daarom durven wij ook jou – beste lezer – om je financiële steun vragen. Met die storting – hoe groot of hoe klein ze ook mag zijn – blijven wij ons elk jaar opnieuw inzetten om het Feest van het Paard nog beter uit te bouwen. De bestuursleden gaan op pad om steun te vragen. Wie niet thuis was bij hun bezoek of sympathisanten, paardenliefhebbers van andere omliggende gemeentes kunnen hun steun storten op de rekening van de:

 

Vzw Folkloristische Paardenkoersen , Obterrestraat 51 8972 Proven

 

IBAN: Be97 0682 4048 4649 , BIC: GKCCBEBB

 

 

Alvast van harte bedankt!

De voltallige bestuursploeg.

 

Voorzitter: Marnix Lemahieu,

 

Ondervoorzitter: Pieter Top

 

Public relations: Ben Desmyter

 

Verantwoordelijke logistiek: Frederic Douchy

 

Verantwoordelijke muziek & animatie: Geert Dequeker

 

Verantwoordelijk techniek: Wilfried Vandenberghe

 

Secretaris: Martine Devooght

 

En tal van losse medewerkers.